Menu
16 apr - 25 mei
...
Voorgerecht
Witte asperges │ ajo blanco │ bimi │ gerookte amandel *
Tussengerecht
Aardpeer │ artisjok │ barigoule│ zwarte look *
Soep
Courgette │ waterkers │ pesto│ gepofte pompoenpit *
Hoofdgerecht
Aubergine │morilles │ daslook │ groene asperges│ ‘oester’saus *
OF
Bloemkool │ udonnoedels│ huli huli │ kimchi │ gerookte loofolie
Pre-dessert
Ananassorbet │ geflambeerde ananas │ spiced rum *
Dessert
Rabarber │ aardbei │ vanille │pistache
* Glutenvrij mogelijk (supplement glutenvrij brood: 2 euro)
– 3gangen 43 euro pp
(enkel mogelijk op vrijdag en zaterdag tijdens de eerste shift)
– 4gangen 51 euro pp
– 5gangen 58 euro pp
– 6gangen 64 euro pp
. . .
– Aangepaste wijnen (incl. aperitief) 36 euro pp
– Aangepaste alcoholvrije begeleiding (incl. aperitief) 28 euro pp
Zin in héérlijk avondje uit?
...
Wij werken met een 3-, 4-, of 5-gangen menu. Om de 5 weken werkt onze chef, Yolan, een nieuwe menu uit, steeds op basis van de seizoenen en zijn eigen (onuitputtelijke) creativiteit. Er kan bij ons niet à la carte gegeten worden. Wie graag iets licht wil eten kan kiezen voor de 3 gangen. Voor wie het iets meer mag zijn, raden we de 4 of 5 gangen aan.
Alles op onze kaart (ook de dranken) is 100% veganistisch. Dat betekent dus ook dat alles automatisch lactosevrij is. Bovendien bieden we ook steeds een glutenvrije optie aan. Heb je een allergie voor een bepaald voedingsmiddel, geef ons op voorhand even een seintje!
Opgelet, we kunnen enkel rekening houden met allergieën, het is voor onze keuken helaas niet haalbaar aanpassingen te doen voor specifieke diëten die niet onder de algemene voedselallergieën vallen
Gewoon helemaal TOP! Ideaal voor zowel de meer "ervaren" vegan eter, als voor een eerste vegan ervaring - zeer toegankelijk. Een perfecte introductie in vegan eten.
Lore D.