Reservation
Zuivelmarkt 34, 3500 Hasselt +32(0)479 20 36 74

TableBooking


  Menuen take-away

   

  Menu

  IN HET RESTAURANT (momenteel helaas niet mogelijk omwille van de verplichte sluiting van de horeca)
  Wij werken met een 3- of 4-gangen menu. Om de 3 weken werkt onze chef, Yolan, een nieuwe menu uit, steeds op basis van de seizoenen en zijn eigen (onuitputtelijke) creativiteit.
  Er kan bij ons niet ร  la carte gegeten worden. Wie graag iets licht wil eten (bijvoorbeeld tijdens de lunch) kan kiezen voor de 3 gangen. Voor wie het iets meer mag zijn, raden we de 4 gangen aan.

  AFHAAL (goed nieuws: ook tijdens de verplichte sluiting van de horeca bieden wij een take-away menu aan, elke week een andere menu)
  Wij bieden de 3- of 4-gangen menu ook aan voor afhaal. Bestellen kan via mail: info@lentohasselt.be. Bestel ten laatste op donderdag en kom afhalen op vrijdag of zaterdag tussen 17u en 19u. Gelieve in je mailtje duidelijk te vermelden wat, wanneer en hoe laat je wil komen afhalen.
  Betalen kan op voorhand, maar ook ter plaatse via bancontact. Alles is voorgegaard wanneer je het komt ophalen, en kan later even opnieuw opgewarmd worden.

  De komende weken maken we een ‘Reis rond de Wereld’, zo kunnen we in Corona-tijden toch een beetje op vakantie… Deze week gaan we naar Zwitserland! Uitzonderlijk kan je deze keer enkel voor 2 of 3 gangen gaan, omdat het anders veel te veel en zwaar werd ๐Ÿ™‚

  Alles op onze kaart (ook de dranken) is 100% veganistisch. Dat betekent dus ook dat alles automatisch lactosevrij is. Bovendien bieden we ook steeds een glutenvrije optie aan.
  Heb je een allergie voor een bepaald voedingsmiddel, geef ons op voorhand even een seintje!
  Opgelet, we kunnen enkel rekening houden met allergieรซn, het is voor onze keuken helaas niet haalbaar aanpassingen te doen voor specifieke diรซten die niet onder de algemene voedselallergieรซn vallen.

  Afhaalmenu 22 en 23 januari

  Zwitserse uiensoep

  Vegan kaasfondue met brood, gepofte aardappelen, vegan charcuterie en salade

  Appelstrudel met vanillesaus en slagroom

  – Hoofgerecht + dessert 26 euro pp
  – Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert 30 euro pp

  Deze menu kan afgehaald worden op vrijdag of zaterdag, tussen 17u en 19u. Gelieve je bestelling ten laatste op donderdag door te geven via mail: info@lentohasselt.be


  Valentijnsmenu (13 en 14 februari)

  Hapjes van de Chef *

  Aubergine-roulade met cashewricotta, truffel en witte wijnsaus *

  Gerookte paprikasoep *

  Risotto met coquilles van Koningsoesterzwam *
  OF
  Orecchiette met vegan kip, rozemarijn, citroen en look

  Structuren van aardbei, chocolade en amandel *

  – 5 gangen 45 euro pp (enkel het volledige menu mogelijk)

  * Glutenvrij mogelijk op aanvraag

  Deze menu kan afgehaald worden op:
  – zaterdag 13 februari tussen 14u en 17u
  – zondag 14 februari tussen 14u en 16u

  Gelieve je bestelling ten laatste op donderdag 11 februari door te geven via mail: info@lentohasselt.be (WEES SNEL, OP=OP, DE PLAATSEN ZIJN BEPERKT)
  Vermeld duidelijk voor hoeveel personen, welk hoofdgerecht, welke dag en hoe laat.