Reservation
Zuivelmarkt 34, 3500 Hasselt +32(0)479 20 36 74

TableBooking


  Menuen take-away

   

  Menu

  IN HET RESTAURANT (momenteel helaas niet mogelijk omwille van de verplichte sluiting van de horeca)
  Wij werken met een 3- of 4-gangen menu. Om de 3 weken werkt onze chef, Yolan, een nieuwe menu uit, steeds op basis van de seizoenen en zijn eigen (onuitputtelijke) creativiteit.
  Er kan bij ons niet à la carte gegeten worden. Wie graag iets licht wil eten (bijvoorbeeld tijdens de lunch) kan kiezen voor de 3 gangen. Voor wie het iets meer mag zijn, raden we de 4 gangen aan.

  AFHAAL (goed nieuws: ook tijdens de verplichte sluiting van de horeca bieden wij een take-away menu aan, elke week een andere menu)
  Wij bieden de 3- of 4-gangen menu ook aan voor afhaal. Bestellen kan via mail: info@lentohasselt.be. Bestel ten laatste op donderdag en kom afhalen op vrijdag of zaterdag tussen 17u en 19u. Gelieve in je mailtje duidelijk te vermelden wat, wanneer en hoe laat je wil komen afhalen.
  Betalen kan op voorhand, maar ook ter plaatse via bancontact. Alles is voorgegaard wanneer je het komt ophalen, en kan later even opnieuw opgewarmd worden.

  De komende weken maken we een ‘Reis rond de Wereld’, zo kunnen we in Corona-tijden toch een beetje op vakantie… Deze week gaan we naar Italië!

  Alles op onze kaart (ook de dranken) is 100% veganistisch. Dat betekent dus ook dat alles automatisch lactosevrij is. Bovendien bieden we ook steeds een glutenvrije optie aan.
  Heb je een allergie voor een bepaald voedingsmiddel, geef ons op voorhand even een seintje!
  Opgelet, we kunnen enkel rekening houden met allergieën, het is voor onze keuken helaas niet haalbaar aanpassingen te doen voor specifieke diëten die niet onder de algemene voedselallergieën vallen.

  Afhaalmenu 23 en 24 april (Italië)

  Huisbereide tortellini gevuld met cashewricotta en zongedroogde tomaten

  Tomatensoep met basilicumolie*

  Aubergine-steak Italiano, met pasta en tomatensaus
  OF
  Risotto met asperges*

  Panna cotta taart met rode vruchten*
  OF
  Beignets met kaneelsuiker (Zeppolles)

  – 3gangen 26 euro pp (keuze voorgerecht OF soep)
  – 4gangen 30 euro pp (voorgerecht EN soep)

  * Glutenvrij mogelijk op aanvraag

  Deze menu kan afgehaald worden op vrijdag of zaterdag tussen 17u en 19u. Bestellen kan t.e.m. donderdag via mail: info@lentohasselt.be