Reservation
Zuivelmarkt 34, 3500 Hasselt +32(0)479 20 36 74

TableBooking


  Menuen take-away

   

  Menu

  IN HET RESTAURANT (momenteel helaas niet mogelijk omwille van de verplichte sluiting van de horeca)
  Wij werken met een 3- of 4-gangen menu. Om de 3 weken werkt onze chef, Yolan, een nieuwe menu uit, steeds op basis van de seizoenen en zijn eigen (onuitputtelijke) creativiteit.
  Er kan bij ons niet à la carte gegeten worden. Wie graag iets licht wil eten (bijvoorbeeld tijdens de lunch) kan kiezen voor de 3 gangen. Voor wie het iets meer mag zijn, raden we de 4 gangen aan.

  AFHAAL (goed nieuws: ook tijdens de verplichte sluiting van de horeca bieden wij een take-away menu aan)
  Wij bieden de 3- of 4-gangen menu ook aan voor afhaal. Bestellen kan via mail: info@lentohasselt.be. Bestel ten laatste op donderdag en kom afhalen op vrijdag of zaterdag tussen 17u en 19u. Gelieve in je mailtje duidelijk te vermelden wat, wanneer en hoe laat je wil komen afhalen.
  Betalen kan op voorhand, maar ook ter plaatse via bancontact. Alles is warm wanneer je het komt ophalen, maar kan ook perfect later even opnieuw opgewarmd worden.

  Alles op onze kaart (ook de dranken) is 100% veganistisch. Dat betekent dus ook dat alles automatisch lactosevrij is. Bovendien bieden we ook steeds een glutenvrije optie aan.
  Heb je een allergie voor een bepaald voedingsmiddel, geef ons op voorhand even een seintje!
  Opgelet, we kunnen enkel rekening houden met allergieën, het is voor onze keuken helaas niet haalbaar aanpassingen te doen voor specifieke diëten die niet onder de algemene voedselallergieën vallen.

  Halloweenmenu 30 en 31 oktober

  Mummie-worstenbroodjes

  Pompoensoep met spinnenballetjes *

  Gevulde paprika-monsters met vegan gehakt, bruine rijst en witloofsalade *
  OF
  Vermoorde macaroni met zoete aardappel en gedroogde tomaatjes

  Bloody cheesecake met rode vruchten *
  OF
  Chocolade grafjes *

  – 3 gangen 26 euro pp
  – 4 gangen 30 euro pp

  * Glutenvrij mogelijk op aanvraag (duidelijk vermelden)

  Deze menu kan afgehaald worden op vrijdag of zaterdag, tussen 17u en 19u. Gelieve je bestelling ten laatste op donderdag door te geven via mail: info@lentohasselt.be